Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
- Sirius-D Classic (100g)
- Narum Baby PROBIOTYK DLA DZIECI (0-3)
- Dlaczego religie muszą ustąpić miejsca wyższej duchowości? Cz.2
- Świadomość Wszechistnienia. Pytania do Akaszy. Świadomość wznosząca Ducha
- Pojemnik do kompostowania Bokashi Organko
- Dlaczego religie muszą ustąpić miejsca wyższej duchowości? Cz.1
- Rozmowy z Bogiem po polsku. Część 1
- Centra i ciała subtelne
- Znak Miłości - naklejki (500 sztuk)
- EM Żywe Mydło Probiotyczne (500 ml) - butelka zielona
Sezonowe warzywo. Wegetariańska uczta
Opis
Warzywa to wdzięczny obiekt kulinarnych poszukiwań, o ile mają skoncentrowany smak, są świeże i wartościowe. By spełniały te warunki, trzeba je jeść o właściwej porze roku.
Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny.
Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.
Autor: Dominika Wójciak
Dane techniczne
Autor | Dominika Wójciak |
Data wydania | 2017, Marzec |
Numer wydania | 1 |
ISBN | 9788376429632 |
Liczba stron | 254 |
Wymiary | 205 x 265 mm |
Okładka | twarda |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.