Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
Artykuły
Kwantowa rzeczywistość - dr Danuta Adamska-Rutkowska
Przekłamane przekazy chrześcijaństwa - Igor Witkowski
Instrukcje przebudzenia - Igor Witkowski
Produkt dnia

Pięć pór roku w naszej kuchni

  • promocja
Dostępność: brak towaru
Cena: 31,50 zł 35,00 zł 31.50
quantity egz.
dodaj do przechowalni
Ocena: 0 (Ilość ocen: 0)
Producent: -

Opis

Książka wypełniona jest dialogami między autorami na temat tego, co poprawia samopoczucie, o kulturze odżywiania i życia w zgodzie z naturą. Rozmawiają oni o pochodzeniu i znaczeniu pożywienia oraz pokazują, jaki wpływ ma ono na nasze zdrowie, a przede wszystkim, jakie relacje zachodzą między przyrodą, a tym, co spożywamy. Podkreślają, że poszczególne zestawy dań można przyrządzić nieco inaczej, w zależności od własnego pomysłu i smaku. Ma to oczywiście subiektywny charakter. Ponadto istotne jest to, by odpowiednie odżywianie się było łączone z dbaniem o kondycję, z ruchem, gimnastyką i udziałem w różnych imprezach, pozwalających na zachowanie sprawności. Zwracają uwagę na nasze uzależnienie od czasu zodiakalnego, w jakim przyszliśmy na świat, od pozycji Słońca wobec Ziemi.

W książce znajdujemy wyjaśnienie, co wskazuje na to, że raczej powinniśmy być roślinożercami, niż spożywać mięso. W jaki sposób skażenie chemią wpływa na nasze pożywienie i jak czytać symbole, znalezione na etykiecie towaru.

Autor: Aldona Kujawa, Jerzy Buczyński

Dane techniczne

Autor Aldona Kujawa, Jerzy Buczyński
Data wydania 2012
Numer wydania 1
ISBN 978-83-62708-80-2
Liczba stron 368
Wymiary 150 x 240 mm
Okładka miękka

Opinie o produkcie (0)

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl