Newsletter
Podaj swój e-mail, jeżeli interesują Cię informacje o nowościach i promocjach.
Artykuły
Kwantowa rzeczywistość - dr Danuta Adamska-Rutkowska
Przekłamane przekazy chrześcijaństwa - Igor Witkowski
Instrukcje przebudzenia - Igor Witkowski
Produkt dnia
Zapomniana cywilizacja
Zapomniana cywilizacja
59,80 zł 24,90 zł
egz.
Zakazana historia ludzkości
Zakazana historia ludzkości
59,80 zł 24,90 zł
egz.

Fermentacja warzyw. Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół

fermentacja_warzyw.jpg
  • promocja
  • nowość
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 49,00 zł 59,90 zł 49.00
quantity egz.
dodaj do przechowalni

Opis

Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!
Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.

Dzięki tej książce poznasz również:
•podstawy procesów fermentacji,
•rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,
•problemy, jakie możesz napotkać,
•przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

Dane techniczne

Data wydania 2017, Grudzień
Numer wydania 1
ISBN 9788365601209
Liczba stron 368
Wymiary 225 x 230 mm
Okładka twarda

Opinie o produkcie (0)

Inni kupili również
do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl